Ik ben Kim Vos-Klekers en heb na een opleiding van 4 jaar, in 2015, mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald. Tijdens de laatste periode van mijn opleiding wist ik vrij wel zeker dat ik mijn diploma zou halen, dus ben ik op 20 April 2015 al met mijn salon gestart. 

 

Gelaatsbehandelingen geven is mijn passie en hoop iedereen met een smile weer te laten vertrekken en natuurlijk weer terug te laten komenMijn interesse voor het vak schoonheidsspecialist komt al vanuit mijn jeugd. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn huid, waardoor mijn interesse voor huidverzorging is gewekt. Ik vind het fijn om mensen met dezelfde problemen te helpen, maar natuurlijk ook mensen die met een ander doel naar mijn salon willen komen. Iedereen is welkom. Van jong tot oud, man of vrouw.

 

Mijn salon is op het moment gevestigd in een kamer in ons woonhuis. Deze is te bereiken via één trap. Houd hier dus rekening mee wanneer u een behandeling wilt. In de toekomst gaan wij een bijbouw maken en is mijn salon voor iedereen toegankelijk.